Весна Павлова

Класен Раководител : I-4

Предмет : македонски јазик и литература

Термин за дополнителна настава :
- Вторник - 12.30 часот, втора смена

Термин за додатна настава :
- Среда -12.30 часот, втора смена

Термин за индивидуален разговор со родител :
- Среда - 4 час

Е-пошта : [email protected]

Образование : Дипломира на Филолошки факултет, група Македонска книжевност и јужнословенски книжевности

Работно искуство : Вработена во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес од октомври, 2009 година

Активности: Подготовка на театарски претстави, учество на литературни конкурси, литературни читања читања по повод одбележувањето на настани за афирмација на училиштето, реализирање на проектната активност Литературни клбови и драмски секции, учество во активности во соработка со општина Велес.

Наставен Кадар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Новости :

Следете не:

Otvoren_den